پایین اوردن قند خون for Dummies
پایین اوردن قند خون for Dummies
Blog Article
هنگامی که قند خون نرمال از محدوده طبیعی خود فراتر رفته و کمتر یا بیشتر شود ممکن است فرد را در موضع آسیب قرار دهد به همین دلیل هنگامی که قند خون به کمتر از ۷۰ میلیگرم در دسی لیتر برسد فرد در معرض افت قند خون قرار میگیرد.
ممکن است پزشک شما مقدار، زمان بندی، یا نوع داروهای دیابت شما را تغییر دهد.
برای مشاوره با متخصص غدد آنلاین در سایت درمانکده کلیک کنید.
همچنین بخوانید: کم کاری تیروئید: علائم، درمان قطعی، گیاهی و طب سنتی، رژیم غذایی کم کاری تیروئید
خوردن ماست معمولی به صورت روزانه میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش دهد. تحقیقات نشان دادهاند که ماست میتواند تنها محصول لبنی باشد که باعث کاهش قند خون و خطر ابتلا به این بیماری میشود. همچنین به نظر نمیرسد که سایر محصولات لبنی خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهند. البته محققان هنوز مطمئن نیستند که چرا ماست خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کم میکند.
به جز آناناس، خربزه، هندوانه و طالبی بیشتر میوهها دارای شاخص گلوکز ۵۵ و پایینتر از آن هستند. این شاخص کم به این دلیل است که اغلب میوهها دارای میزان زیادی آب و فیبر هستند که شکر موجود در آنها یعنی همان فروکتوز را به طور طبیعی متعادل میکند. زمانی که میوه میرسد، شاخص گلوکز آن افزایش مییابد.
نبود انسولین و قند بالا می تواند میزان الکترولیت های خون شما را تغییر دهد.
خانه سبک زندگی سلامت رژیم و تغذیه برای کنترل قند خون بالا چه بخوریم؟
قند خون همچنین می تواند تحت تأثیر بیماری های قلبی و دیابت قرار گیرد.
عدد قند خون نشان دهنده پیشرفت بیماری و نوع بیماری است، اگر عدد قند خون فرد پایین تر از ۱۰۰ باشد فرد به دیابت مبتلا نیست و میزان قند خون طبیعی درمان بیماری قند است؛ اگر بین ۱۰۰ الی ۱۲۶ باشد پیش دیابت است و آنها مستعد ابتلا به بیماری دیابت در آینده هستند، قند خون بالای ۱۳۰ مبتلا به نوع دیابت یک است و فرد باید خیلی سریع تحت درمان قرار گیرد .
کسانی که در خون شان کتون (منبع انرژی ساخته شده توسط کبد) و سطح بالای گلوکز خون (که می تواند نشانه ای از نیاز شما به انسولین بیشتر باشد) دارند.
دیلیت اکانت واتساپ در گوشی های آیفون و اندروید + آموزش تصویری
سطح قند خون بیش از ۳۰۰ میلی گرم در دسی لیتر یا کمتر از ۷۰ میلی گرم در دسی لیتر می تواند باعث ایجاد احساس بیماری و حتی خطرناک شود.
البته حرف آخر را پزشک می زند و باید با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.